Vászonkép rendelés online áruházból

A vászon az olajfestés leggyakoribb hordozójává vált, a fa panelek cseréjével. A 14. századtól használták Olaszországban, de csak ritkán. Manapság rengeteg modern vászonkép kapható mindenféle stílusban és témában, tehát ha nappalijába keres egy minőségi vászonképet, itt a helye nálunk.

[wp_ad_camp_1]

Vászonkép kapható kedvezményes áron az artiq.hu weboldalon, ahol többféle méretben talál vászonképeket, méghozzá több száz darab közül válogathat. A digitális világban minden képünk a telefonon van, de mindenkinek hiányzik a kézzelfogható fotó érzése, különösen, ha minőségi vásznon nagyított változatban láthatjuk emlékeinket. A vászonképek óriási előnye, hogy szinte bármilyen képet képesek vagyunk vászonra nyomtatni. Legyen szó a geometriai formákról, a gyönyörű színekről, a különböző árnyalatok áradatáról vagy a legrészletesebb nagyított családi képekről. Minden vászonra nyomtatott mű úgy hat a térben, mintha a megjelenített elem valóban ott lenne a környezetében. Konvex hatása a nyújtásnak köszönhetően olyan hatású, hogy biztosan a hely központi elemévé válik akár a nappaliba akár a hálószobába helyezi. A tökéletesen kidolgozott színek a papírral ellentétben nem halványulnak el!

A vászon időtlen és örök dísz lesz az Ön számára az egész lakásban! Tökéletesen ellenáll a lakás megnövekedett páratartalmának, a napsugarak elhalványuló hatásának, emellett könnyebben tisztíthatók, mint egy átlagos fotó vagy keret. A nyomtatási folyamat során a vászonra nyomtatott színek pontosan megegyeznek az eredeti kép vagy fotó színeivel, és a tökéletes nagyítási technikával a jó minőségű kép annyira életszerű lehet, hogy el sem fogja hinni. Amennyiben többet tudna meg ezekről nézzen szét kínálatunkban az artiq.hu weboldalon, és itt megtalálhatja az árakat is.