Komfortos, minőségi szállás Hévíz városában

Egy kis lazítás időről-időre mindenkire ráfér, ezért nagyon fontos, hogy a mindennapi teendők, illetve a rengeteg munka közepette időt kerítsünk a lazításra. Ennek legjobb módja, ha elmegyünk pár napra valahová, ahol feltudunk töltődni és a pihenésé a főszerep.

Szállás Hévíz városában a legmagasabb igényeket is kiszolgálva. Ez a Lorabel Apartmanház, mely elősegíti, hogy a Hévízen eltöltött pár nap valóban kellemes legyen és a pihenésről szóljon. Az apartmanok mindegyike önálló lakosztály, amely minden fontos dologgal felszerelt, hogy az ott tartózkodás ideje alatt ne szenvedjünk hiányt semmiben. Hévíz közkedvelt a turisták körében, méghozzá egész évben, hiszen a meleg vizes tó a környék nagy vonzereje. A tó különlegessége, hogy a föld mélyéből előtörő gyógyvíz forrás táplálja, melyet a tó felett lévő páraréteg nem enged kihűlni, így télen-nyáron megmerítkezhetnek a turisták és a gyógyulni vágyók. A jellegzetes kialakítású Festetics-fürdőház szintén említésre méltó. A Lorabel Apartmanházból mindössze pár perces sétával elérhetjük a Hévízi tavat, hogy mi is megtapasztaljuk a gyógyvíz áldásos hatásait.

A Tófürdő szomszédságában lévő szoborpark szintén említésre méltó. Itt is érdemes tenni egy sétát. Emellett még számos egyéb látnivaló akad a városban, illetve nem szabad elfelejteni, hogy Keszthely és a Balaton is csak egy kőhajításnyira van. A napi programok, fürdőzés és kirándulás után pedig nagy öröm megpihenni a családias légkörű Lorabel Apartmanházban, ahol minden lakosztályban extra kényelmes orvosi franciaágy található, mely garantálja a nyugodt, komfortos pihenést. A 4K smart TV-n a legkülönfélébb műsorokat tekinthetjük meg, köszönhetően a népszerű HD tv csatornáknak és az olyan streaming szolgáltatóknak, mint a Netflix, Amazon Prime Video és HBO MAX.