Zsuffa Ákos megnyitotta a Zsályaliget Hotel és Élményparkot

A baranyai településen, Pogányban négycsillagos szállodát és élményparkot adtak át, melynek tulajdonosa Zsuffa Ákos, aki bővebben is mesélt a zöldmezős beruházásról, melyet közel nyolcszáz milliós forrásból valósítottak meg.

Zsuffa Ákos tulajdonos elmondása szerint az élménypark és a négycsillagos szálloda megvalósításakor mindvégig a természetközeliséget tartották szem előtt. A Zsályaliget elnevezésű Hotel és Élménypark húsz embernek ad munkát. A hotel teljesen akadálymentesített, konferencia teremmel és wellness-részleggel rendelkezik, továbbá negyven fő befogadására alkalmas. A hotelt zöld koncepció mentén építették, így napkollektorok biztosítják a melegvizet és napelemek gondoskodnak az áramellátásról. A fűtés geotermikus energia által biztosított. A Zsályaliget Hotel és Élménypark a gyerekekre is gondol, ezért a szállodához tartozó hét hektáros élményparkban harminc attrakciót alakítottak kifejezetten a gyerekek számára. Az itt töltött idő az egész család számára garantáltan hatalmas élmény lesz!

Hogy miért érdemes ellátogatni az élményparkba? Mert itt ügyességi quadpálya, trambulinpark, gumi játszótér is megtalálható, mely a gyerekek nagy kedvence. A gyerekek az állatokkal is megismerkedhetnek az agrárfarmon és a nomád állatkertben. Az élményparkban nádlabirintus is található, amin nagyszerű élmény az áthaladás, továbbá a család egy interaktív tanösvényen végig haladva ismerheti meg a környék élővilágát és nevezetességeit. Zsuffa Ákos azt is elmondta, hogy a nyolcszáz millió forintos beruházás ötszáz milliós támogatással jött létre. A jövőben további újításokat és bővítéseket szeretnének létrehozni, például éttermet nyitni, sportolási lehetőségeket létrehozni és szabadtéri színpadot kialakítani.