Bajnai Nóra sportszakpszichológus

Az arany érem nem csak a kitartó edzések eredménye. Ma már sportolók és sportcsapatok is igénybe veszik sportszakpszichológus szolgáltatásait a jobb teljesítmény érdekében. A pszichológusra ugyanis számtalan helyzetben lehet szükség.

[wp_ad_camp_1]

Sportszakpszichológus nagy szereppel rendelkezik abban, hogy a sportoló folyamatosan jól teljesítsen és újra és újra a dobogó tetejére tudjon állni. Ma már nagyon kiélezett a verseny a sportolók közt, így nagyon sokan kérik szakember segítségét. Nem csak élsportolók, hanem amatőr sportolók is szakemberhez fordulhatnak. A legtöbb sportoló tisztában van vele, hogy mi az a versenyszorongás vagy teljesítményszorongás és sokan azt is megtapasztalják, hogy mennyire le tudja rontani a teljesítményt egy-egy megmérettetés során. Ritka, hogy valaki ezen a problémán egy maga átlendül. A pszichológus viszont segíthet túllendülni ezen a problémán. Az edzőnek kulcsszerepe van a sikerben, ugyanakkor nagyon nehéz, ha kommunikációs problémák adódnak és a két fél nem tud dűlőre jutni egymással. A pszichológus segíthet megtalálni az utat a két fél közt, hogy sikeres együttműködés legyen az eredmény.

Ha szeretné sportteljesítményéből a maximumot kihozni, gyermekének van szüksége profi segítségre, a sport és a magánélet közti egyensúly megtalálása jelent problémát, sportágválasztás előtt áll, fizikai sérülésekkel küzd vagy sportkarrierjét szeretné lezárni, akkor érdemes Bajnai Nóra szakpszichológushoz fordulni, aki már számos szülőnek, gyermeknek, sportolónak segített. A bajnainora.hu weboldalon bővebb információkat is talál, meg tudja tekinteni, hogy mi mindenben tus segíteni a szakember. A weboldalon természetesen elérhetőséget is talál, ha szeretne időpontot egyeztetni a sportszakpszichológussal.