Természetes alternatíva térdfájdalom ellen

A hosszú kirándulások, séták és futások szerelmesei számára kész katasztrófa, ha jelentkezik a térdfájdalom. Ráadásul az olyan hétköznapi tevékenységek, mint a bevásárlás, munkába járás vagy takarítás is komoly nehézséget jelent.

Térdfájdalom ellen mielőbb egy hatékony módszert kell találni, ugyanis a fájdalom megkeseríti a mindennapokat és a korábbi kedvelt tevékenységekben is akadályt jelent. A térdfájdalom hátterében nagyon sok ok állhat. Betegségek és életmódbeli tényezők egyaránt. A pihenés tagadhatatlanul nagyon hasznos, ahogy a fájó terület felpolcolása is. Ez viszont nem azt jelenti, hogy egész nap semmit nem szabad mozogni vagy hogy a kímélő mozgás ártalmas lenne. Sőt, pont ellenkezőleg, a minimális terheléssel együtt járó, nyugodt mozgás igenis hasznos lehet. A gimnasztika, sétálás, kerékpározás, úszás és jóga jó választás lehet térdfájósak számára is. A víz alatt végzett gyógytorna jótékony hatású, mivel kimozgatja a merev ízületeket, így könnyebb lesz a mozgás. Természetesen, ha valami fájdalmat okoz, akkor azt a gyakorlatot ki kell hagyni. A fokozatosság nagyon fontos és megelőzheti az újabb sérülést.

Az élet nem áll meg csak azért, mert fáj a térdünk, ezért nagyon fontos, hogy a mindennapi tevékenységek, például a házimunka során is óvatosak legyünk és kíméletesen bánjunk az ízületeinkkel. Például a nehezebb dolgok emelése során ügyelnünk kell arra, hogy hajlított térddel és egyenes háttal végezzük a munkát. A fájdalom megfékezése érdekében pedig a gyulladáscsökkentő hatású Dolixirt érdemes használni, mely gyors enyhülést hoz. Többek közt olyan anyagok találhatók meg benne, mint például a kamilla, eukaliptusz, kollagén, MSM, hegyi árnika vagy vadgesztenye. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba!