Terhességi teszt online vásárlása

A szexuálisan aktív nők reproduktív éveikben havonta esélyesek a terhességre, még akkor is, ha védekeznek. Bizonyos jelek vannak, amelyeket a test küldhet azért, hogy terhességi tesztet végezzen. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Terhességi teszt vár mindenkit a gyogyline.hu weboldalon, ahol kedvezményes áron rendelhet minőségi teszteket és ha tőlünk rendel, villámgyors kiszállításra számíthat. Mellei gyengédnek érezhetik magukat, és nagyobbnak tűnhetnek a fokozott véráramlás miatt. A mellbimbói fájhatnak, és az erek sötétebbnek tűnhetnek a bőr alatt. Mivel sok nő emésztési kényelmetlenséget tapasztal a menstruáció előtti napokban, ez a tünet nem mindig jelzi a terhességet. A legjobb eredmény elérése érdekében végezze el a tesztet, miután úgy gondolja, hogy elmulasztotta a menstruációt. Teszteljen az első reggeli fürdőszobai látogatása során, vagy tartsa bent a vizeletet órán át, hogy növelje a teszt által mért HCG-hormon koncentrációját.

A korai tesztelés segít abban, hogy megfelelő prenatális gondozásban részesüljön. Pozitív eredmény esetén a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot orvosával, hogy megvitassa a lehetőségeket és a lehetséges további lépéseket. Az otthoni terhességi tesztek (HPT) meglehetősen pontosak. Úgy működnek, hogy kimutatják az emberi koriongonadotropin (hCG) jelenlétét a vizeletben, amely a terhesség bekövetkezésekor keletkezik. A különböző márkájú tesztek azonban képesek felismerni a hormon különböző mennyiségeit. A hCG szintje nagyon alacsony a terhesség kezdetén, ami miatt egyes HPT-k hamis negatív eredményt adnak. Ha negatív eredményt kap, és néhány napon belül még mindig nincs menstruációja, akkor tesztelje újra. Bővebb leírásért megéri felkeresni weboldalunkat a gyogyline.hu-t.