Fenék edzés kiegészítőkkel

Az edzéshez nem feltétlenül szükséges beszerezni eszközöket, azonban kétségtelen, hogy sokkal változatosabbá, hatékonyabbá tudja tenni az edzést. A fenék edzése különösen nehéz feladat, mivel formálása érdekében nagy ellenállásra van szükség, hogy az izmok valóban dolgozzanak.

[wp_ad_camp_1]

Fenék edzés csak akkor lehet sikeres, ha a farizom mindhárom izomcsoportja, tehát a kis, a nagy és a közepes farizom is dolgozik. Ehhez különböző gyakorlatokra van szükség. A legtöbb nő az interneten vagy magazinokban látott gyakorlatokat végzi a végtelenségig. Holott ebben az esetben is igaz, hogy a mennyiség nem mehet a minőség javára. Az igazán hatásos fenék edzés során rövid időn belül érzed, hogy fáradsz és képtelenség egy-egy gyakorlatból több száz darabot csinálni. Ha igazán hatékony az edzés, akkor erre nincs is szükség. A kiegészítők, például a gumiszalag vagy ahogy sokan emlegetik „booty band” által növelhető az ellenállás, így az edzés munka még hatékonyabb lesz. Ahogy egyre edzettebb leszel, úgy lesz szükséged még nagyobb terhelésre, újabb impulzusokra, hogy a fejlődés ne álljon meg és feneked szépen kerekedjen.

A gumiszalag használat elsősorban az edzettebbeknek ajánlott. Kezdők esetében elég saját testsúllyal végzett gyakorlatokat végezni, hiszen esetükben a legfontosabb, hogy a gyakorlat helyes kivitelezését megtanulják, hogy a későbbiek folyamán ne sérüljenek le. Ha kezdő vagy, akkor egyelőre nem szükséges beszerezni gumiszalagot, hacsak nem gondolkodsz előre. A hatékony fenékformálás és a sérülések elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy látogass el a fenekformalas.com weboldalra. Itt rengeteg hasznos információt találsz, ráadásul ezenfelül Tótfalusi Alexandra edző segítségét is kérheted, hogy mihamarabb eredményeket érj el!