Rtl klub csatorna műsora online

Az Rtl klub az egyik legnépszerűbb hazai Tv-csatorna, amely nap mint nap sorozatokkal, filmekkel, hírműsorokkal és reggeli műsorral várja a nézőit. Az Rtl klub egyik legnézettebb műsora a Barátok közt.

[wp_ad_camp_1]

Rtl klub műsort megtekinthető a musor.tv weboldalon, tehát látogasson el ide, ha megtekintené, hogy ma vagy éppen a hétvégén milyen műsorok lesznek megtekinthetők az RTL-en. A Barátok közt minden hétköznap megjelenő magyar televíziós sorozat 1998. október 26. óta működik az RTL Klubon. Indítása óta hazánk legnépszerűbb sorozatává és a magyar televíziózás egyik legnézettebb műsorává nőte ki magát. A visszajátszások a Series + oldalon tekinthetők meg. A Nielsen Közönségfelmérés és az RTL Klub 2013. június 11-i adatai szerint hazánk legnézettebb televíziós műsora volt a Barátok közt, amelyet akkor 1.283.000 néző nézett meg. 2015. január 8-án a sorozat kreatív producere, Kalamár Tamás bejelentette, hogy 17 év és több mint 7000 epizód után feladja a sorozatot. Utódja Rozgonyi Ádám volt, aki 1999 és 2006 között a sorozat rendezőjeként is dolgozott.

2019. szeptember 1-jétől a sorozat producere Ondruss Ilona, ​​a vezető író pedig Várkonyi Zoltán helyett Lányi Balázs. 2020. november 30-án bejelentették, hogy a sorozat több mint 10.000 epizód után hamarosan véget ér a csökkent nézettség miatt. Az utolsó részeket várhatóan 2021 nyarán mutatják be. Huszonöt évvel a történet kezdete előtt, 1973-ban, egy gyermekcsoport sorsa furcsa és elválaszthatatlan fonallal fonódott össze, amikor árvaházba adták őket, egy törékeny és „bürokratikus” intézménybe. Mély barátság alakult ki közöttük, amely kiállta az idő próbáját és ambiciózus álmok szülője lett. Az azóta eltelt években sokféle sikert és kudarcot tapasztaltak. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeket szültek, elváltak. Amennyiben megtekintené a sorozat leírását vagy kezdési időpontját keresse fel a musor.tv-t.