Tanulja igazi profiktól a keresőmarketinget!

Egy honlap sikere épp úgy függ a keresőmarketingtől, mint magától az oldal felépítésétől, annak milyenségétől. Nem is csoda hát, ha felkeltette érdeklődését az online hirdetések lehetősége, ha szeretné elsajátítani a SEO, valamint a SEM alapjait. Mindennek érdekében csapatunknál, Secon szakembereinél, a lehető legjobb helyen jár. Több mint 5 éve jelen vagyunk a keresőmarketing oktatás területein. Olyan humánerőforrás tudásmenedzsmentet biztosítunk, amely a keresőoptimalizálás egészét érinti.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk elérhető jól felépített, gondosan kivitelezett keresőmarketing tanfolyamok képesek minden elvárást kiszolgálni. Képzéseink között adottak a vezetői-, illetve a szakmai keresőmarketing oktatások is. A vezetői képzés során a SEM kampányokra megbízást adó vezetők számára tesszük egyértelművé a keresőmarketing szerződésekben található paraméterek. Kiemelt figyelmet fordítunk az ár és érték arányára, a marketing különféle területeire, és a várható eredményekre, végezetül mindezek időbeli ütemezésére. A végeredmény nem más, mint a gyakorlatban alkalmazható tudás.

A szakmai keresőmarketing képzések alkotják a másik csoportot. Az oktatás során kitérünk arra, hogy hogyan követhetőek a SEO, valamint a SEM trendek, illetve hogyan kell az új szabályrendszerekhez alkalmazkodni. Ezek mellett kitérünk a válaszmódszerek integrálására, sőt az új lehetőségek és fejlesztési irányok meghatározására is. Egy-egy ciklus után a szükséges elméleti alap és a specifikus gyakorlati tudás is adott lesz.

Ha a Secon mellett dönt, elégedett lesz! A tanfolyamok során a sikeres kampányok komplex megtervezéséhez, azok menedzseléséhez mindent elárulunk, amit tudnia kell, sőt az egyedi szemléletmód kialakításában is segítségére leszünk. Legyen hallgatónk, jelentkezzen már ma!