Színvonalas és operatív városfejlesztés

Az operatív város fejlesztés, amely a közszféra aktív részvételét vonja maga után a városfejlesztésben a fizikai – építési – városi beavatkozások révén a közszféra által kialakított városfejlesztési koncepciók megvalósítása és a jóváhagyott koncepciókban meghatározott városi fejlesztési célok megvalósítása érdekében strukturált együttműködésben a magánszektorbeli vállalatokkal megy végbe.

[wp_ad_camp_1]

Operatív városfejlesztés elérhető igen jó áron csakis a varosfejlesztes.hu weboldalon ezért ne habozzon, látogasson el ön is ide ha többet szeretne megtudni a városfejlesztésről vagy az árakról, és nálunk eddigi munkáinkat is megtekintheti majd. A megvalósítás-orientált városfejlesztésre vonatkozó jelenlegi iránymutatás a NFGM Regionális Fejlesztési és Építési Államtitkárságának 2009. január 28-án kiadott Városfejlesztési Kézikönyv – Második, javított kiadás című kiadványában található meg. A kiadvány leírja az integrált városi fejlesztés módszertanát teljes egészében, például a fejlesztési stratégiát (ITS), a korábban integrált városfejlesztési stratégiát (IVS), és a cselekvési területet (ATT) is, amelyet eredetileg komplex városi fejlesztési cselekvési tervnek neveztek.

Ezenkívül meghatározza a városi fejlesztési vállalat létrehozására és megfelelő használatára és működésére vonatkozó szakmai szabályokat és bevált gyakorlatokat, mint az ITS, az ATT és a komplex városfejlesztési cselekvési terv végrehajtásának szervezeti eszközét. A kézikönyv továbbá tartalmazza a városi szerkezet meghatározását, a városfejlesztést és a városi regenerációt a fent felsorolt ​​tervezési és megvalósítási eszközökre vonatkozóan. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni erről a témáról, nem kell mást tennie, mint felkeresni a varosfejlesztes.hu weboldalt.