Szerezzen be granulátumot, szüntesse meg a dugulást!

Ha keresi a legjobb módszereket a duguláselhárítás érdekében, akkor itt az ideje, hogy megismerje a granulátumok által nyújtott praktikus megoldást. A granulátum tulajdonképpen több különféle alapanyagból álló anyag, általában lúgos kémhatású összetevőket tartalmaz. A legtöbb granulátumban például nitrát, nátrium-karbonát és még alumínium is.

[wp_ad_camp_1]

A granulátummal történő dugulás megszüntetése hatékonyan alkalmazható otthonában a legtöbb lefolyó tisztítása esetében. A granulátumról tudni kell, hogy vízzel keveredve lúgot alkot, míg az alumínium darabkák oxidálódnak, így a duguláselhárítás VIII. kerület területén gyorsan és szinte biztosan kivégezhető. A kialakult kémiai reakció hatására hő és hidrogén keletkezik, amely egyveleg fellazítja a dugulást okozó gócokat, így a lefolyó újra működni fog.

A duguláselhárítás VIII. kerületben ily módon egy kissé veszélyes is lehet, tehát nagyon vigyázzon, mivel a folyamat közben kellemetlen, szúrós szag keletkezhet, ami irritálhatja. Annak érdekében, hogy a kilépő gőzt semmiképp ne lélegezze be, mindképp szellőztessen közben, de arra is nagyon ügyeljen, hogy az ajánlott adagolást is mindig betartsa. Ha többet használ a szerből, akkor az intenzív hatóanyag  kikezdheti a szifont.