Schleich játékok kedvezményes áron beszerezhetők!

A Schleich állatos játékokat úgy tervezték, hogy elősegítsék a kreativitást és a fantáziadús játékot. Ezek a gyönyörűen megtervezett figurák és játékkészletek magas színvonalú kivitelezéssel rendelkeznek, hogy megörökítsék a változatos játékvilágokat, a Schleich dinoszauruszfiguráktól és kutatóközpontoktól a Schleich Lovasklubig.

Schleich játékok várják kedvezményes áron a jatekkocka-webaruhaz.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, nézzen be hozzánk hogy megtalálhassa a legjobb játékokat. Fedezze fel gyűjthető haszonállataink kínálatát, képzeljen el mesebeli történeteket, és építse fel saját állatkertjét valósághű Schleich-állatfigurákkal. Az Eldrador lényektől a Schleich lovasbemutatókig mindenféle kaland vár a felfedezésre. A legnagyobb gondossággal tesztelve a Schleich játékok megfelelnek vagy meghaladják a legszigorúbb szabványokat. A kreatív játékot 1935 óta népszerűsítő Schleich kézzel festett figurákat készít, amelyek célja a gyerekek inspirációja. Schleich Eldrador Kőszörny: Amikor a heves kolosszus megmozdul, Eldrador egésze megremeg! Lehet, hogy a kőszörny nem különösebben gyors vagy okos, de hihetetlenül erős! Felsőtestét a tengelye körül tudja forgatni, vagyis hatalmas kőökleivel sok kárt, sebzést tud okozni.

Mivel a kőszörny olyan gigantikus és nehéz, csak lassan tud mozogni. Napról napra egyre erősebb lesz, mert egyre több kristályt eszik meg a kővilágból. A legnagyobb ellensége önmaga. Valójában gyakorlatilag legyőzhetetlen. De ha elesik, hosszú éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy a súlya miatt újra felkeljen. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert az apró alkatrészek fulladásveszélyt okozhatnak. Bővebb leírásért és rendelésért nézzen be még a jatekkocka-webaruhaz.hu-ra.