Juhistálló és kerítés a legjobb áron!

Amellett, hogy menedéket biztosít a juhistálló, telepítsen mozgatható és állandó kerítést is. Legelőkön a 36-44 hüvelykes rugalmas, elektromos háló jól működik: könnyű és segít a juhok egyik istállóból a másikba való áthelyezésében. Kerítse be ingatlana kerületét állandó kerítéssel, hogy a juhok maradjanak az istálló területén. Ha vannak prérifarkasai a környéken, további ragadozók elleni védekezésre lehet szükség.

Juhistálló mindenki számára elérhető a gravetti.hu weboldalon, ezért ne habozzon itt a helye nálunk ha önnek is szüksége lenne egy minőségi istállóra. Vegye figyelembe a takarmányuk és gondozásuk mennyiségét és költségét, amikor eldönti, hogy a juhtartás pénzügyileg lehetséges-e. Ha úgy dönt, hogy juhokat tart, számolnia kell az idővel, hogy megfigyelje nyáját, megtanulja normális viselkedésüket, és azonnal reagáljon, ha valami rosszul sül el. Ha minden nap időt tölt a juhaival, az jó módja annak, hogy kezelje a nyáj egészségét. Tartson kéznél egy alapvető állatorvosi elsősegély-készletet, és barátkozzon egy helyi állatorvossal. A juhok alapellátása magában foglalja a féreghajtókat és a védőoltásokat, bár egyes pásztorok úgy döntenek, hogy nem vakcinálnak. Beszéljen egy állatorvossal, hogy állítson össze egészségügyi tervet a nyáj számára.

Érdemes levágni a patákat, hogy megelőzzük a patarothadást, ami a nyirkos helyeken nagyobb valószínűséggel fordul elő juhoknál, és évente nyírni kell a juhokat, hogy megelőzzük a bőrpanaszokat és egyéb problémákat.  Pásztornak lenni az egyik legősibb foglalkozás a földön. Ha új állatot szeretne hozzáadni z istállójához, alaposan gondolja át a juhokat és figyeljen oda rájuk. Talán ezek a megfelelő állatok az Ön számára. Ha azt fontolgatja, hogy kis farmján vagy tanyáján juhokat nevel istállóban, íme itt van istálló kínálatunk a gravetti.hu weboldalon.