Beton térelválasztó elemek alacsony áron

A beton térelválasztó elemeket elsősorban építőanyagként használják elválasztások megépítésénél. A beton térelválasztó az építőiparban használt számos előregyártott betontömb egyike. Az előregyártott kifejezés arra a tényre utal, hogy a térelválasztó elemeket formázzák és megkeményítik, mielőtt a munkaterületre viszik őket.

Beton térelválasztó elemek széles kínálatban várják a gravetti.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk ha ön is régóta keres minőségi beton térelválasztó tömböket. A legtöbb betontömbnek egy vagy több ürege van, oldalaik simára öntöttek vagy más kialakításúak lehetnek. Használat közben a betontömböket egyenként egymásra rakják, és friss betonhabarccsal összefogják, így alakítják ki a térelválasztó hosszúságát és magasságát. A betontömböket a rómaiak már i.e. 200-ban használták formázott kövek összefűzésére épületek építésénél. Caligula római császár uralkodása alatt, i.sz. 37-41-ben kis előregyártott betontömböket használtak építőanyagként a mai Nápoly környékén, Olaszországban. Joseph Aspdin angol kőfaragó csak 1824-ben fejlesztette ki a portlandcementet, amely a modern beton térelválasztó elemek egyik kulcselemévé vált.

A tömbök készítéséhez használt betonkeverék az alapkomponenseken kívül különféle vegyszereket, úgynevezett adalékanyagokat is tartalmazhat, amelyek megváltoztatják a kötési időt, növelik a nyomószilárdságot vagy javítják a megmunkálhatóságot. A keverékhez hozzáadhatók pigmentek, hogy a tömbök végig egyenletes színt kapjanak, vagy a tömbök felületét bevonhatjuk rásütött mázzal, hogy dekoratív hatást keltsünk, vagy védelmet nyújtsunk a vegyi hatásokkal szemben. A mázak általában hőre keményedő gyantás kötőanyaggal, kovasavhomokkal és színpigmentekkel készülnek. Amennyiben többet tudna meg a beton térelválasztó elemekről és az árakról, keresse fel még ma a gravetti.hu weboldalt.