Rózsaszín szőnyeg, nem csak gyerekeknek!

Egy lakás szőnyeg nélkül olyan, mintha csak félig lenne berendezve. Egy gyönyörű szőnyeg mindenkinek dukál, minden lakást megillet. Melyik helyiségbe milyen típusú szőnyeget vásároljunk?

[wp_ad_camp_1]

Mindenki kedvence a shaggy szőnyeg. Ezt a típust elsősorban a hálószobában alkalmazhatjuk a leghasznosabban. Selymes, lágy érintése mezítláb adja a legnagyobb élményt és kényeztetést talpainknak. A hálószobában márpedig a legtöbbet mezítláb szoktunk közlekedni. Tehát itt mindenképp jó ötlet egy shaggy szőnyeg.

Nappaliba is egy minőségi, látványos, impozáns szőnyeget válassz, amitől vendégeidnek leesik az álla, amint belépnek hozzád. Ez lehet perzsaszőnyeg, gyapjú szőnyeg, vagy klasszikus kézi csomózású szőnyeg is, de természetesen a shaggy szőnyegeket is imádjuk a nappaliban is, mert kényelmes, puha meleg, amire le is feküdhetünk.

Folyosóra is ajánlott egy puha futószőnyeget elhelyezni, amitől mégiscsak otthonosabbá tehető a lakás.

Konyhába, külön konyhai szőnyeget válasszunk, amit könnyű tisztán tartani és mosható is.

Szőnyeg
Szőnyeg

Dolgozószobába jöhet a szizál szőnyeg, ami strapabíró, a görgős irodai szék sem tud kárt tenni benne. Akár cipővel is ráléphetünk, mert nem kényes, könnyen tisztán tartható.

Gyerekszobába mi más is lehetne a választás, mint kisfiúknak kék, vagy zöld szőnyeg, kislányoknak pedig rózsaszín szőnyeg. A kislányoknak az egész világ is lehetne akár rózsaszín, azt sem bánnák. Egy rózsaszín szőnyeg a saját kis szobájukban pedig maga a mennyország. Különféle Disney mintás rózsaszín szőnyegek vannak a lányoknak, amik a szobájuk hangulatának megalapozzák.

A rózsaszín szőnyeg viszont nagyon hangulatos a felnőttek szobájában is. Nem kell feltétlenül annyira feltűnőnek lennie, lehet az egy halvány rózsaszín szőnyeg is a szülők szobájában, ami még a férfiak szemét sem bántja. Nagyon stílusos hálószobát alkothatunk a színek segítségével. Egy impozáns rózsaszín szőnyeg minden nőt levesz a lábáról, ez garantált. Legyen az egyszínű, vagy mintás, nagyon bájos lesz az a helyiség, ahol ilyet használunk. Mihez illik a rózsaszín? Vajszínű bőr kanapéhoz mindenképpen elképzelhető, de nagyon jól mutat a manapság nagyon-nagyon divatos szürke szín mellett is. Szürke fal színével kimondottan menő egy szoba, ha a szőnyeg színe rózsaszín. A fehérrel és a pasztellszínekkel is tökéletes párost alkotnak.

A rózsaszín szőnyeg mindenkinek jó ötlet lehet, aki szeret játszani a színekkel. Típusuktól függetlenül mindenkinek ajánlok egy színes, rózsaszín szőnyeget, hogy minden nap vidáman teljen.