Rózsa maci – Virág maci – Romantikus cukiság!

Vannak, akik a másik által nyálasnak titulált dolgokért is odáig vannak. A szerelem a legkeményebb jégszívet is képes meglágyítani, így nem csoda, hogy még a korábban nyálasnak titulált dolgok is könnyet csalnak a szerelmes nő szemébe. Ha valami elképesztően romantikus dologgal akarja meglepni a szeretett nőt, akkor van egy tippünk Önnek!

[wp_ad_camp_1]

Rózsa maci – Virág maci – A szerelmes férfi elképesztően kreatív tud lenni. Ugyanakkor egy idő után még ő is kifogy az ötletekből, hogy mivel fejezze ki szerelmét a szeretett nő iránt. A rózsacsokor már sokszor ellőtt ajándék, a rózsabox talán szóba jöhet, viszont már kétszer ilyet is ajándékozott. Nincs mit tenni, marad a szerenád. Ha viszont nem rendelkezik tökéletes hanggal és attól tart, hogy előadása nem aratna osztatlan sikert, akkor kímélje meg szerelmét és a szomszédokat és inkább ajándékozzon rózsamacit! Mi az a rózsamaci? Nos pontosan az, amit a neve. Egy aranyos mackó, ami rózsából van. A rózsa maci vagy másképp virág maci habrózsából készül, ami megszólalásig hasonlít az igazira. Ezeket a habrózsákat ragasztják fel egyenként a mackó formára!

Viszont nem csak habrózsából készülnek rózsa macik, hanem örök rózsából is. Ezek valódi rózsák, amiket tartósítanak. Ez úgy néz ki, hogy egy különleges eljárás által kivonják a nedvességet a virágból és egy speciális anyaggal helyettesítik. Az egyik legnagyobb különbség a habrózsa és az örök rózsa közt az ár. Előbbi valamivel olcsóbb, mint az utóbbi. Ez azért lényeges, mert így mindenki el tudja dönteni, hogy melyiket engedheti meg magának anyagilag. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a mestervirag.hu weboldalra, ahol nem csak megtekintheti a virág macikat, de akár meg is tudja rendelni őket!