Zsuffa Ákos beszámolt a Pogányban létrejött legújabb projektről

Zsuffa Ákos, tulajdonos mesélt a Pécshez közeli Pogányban átadott természetközeli élményparkról és négycsillagos szállodáról, mely a Zsályaliget elnevezést kapta. A teljes beruházás több, mint nyolcszáz milliós forrásból jöhetett létre.

[wp_ad_camp_1]

Zsuffa Ákos bővebben mesét a nemrégiben átadott húsz embert foglalkoztató Zsályaliget Hotelről és Élményparkról, mely hétszáz négyzetméteren terül el nyolc szobával. A teljes egészében akadálymentesített szálloda negyven fő befogadására alkalmas konferenciateremmel és wellness-részleggel rendelkezik. A szállodához tartozó huszonhárom hektáros területen élményparkban hét hektár elsősorban a gyermekek számára lett kialakítva, akiket itt több, mint harminc attrakció vár. A hét hektáros területen található egy tanösvény, mely a környék nevezetességeit és élővilágát hivatott bemutatni, továbbá háziállatok sokaságát prezentáló agrárfarm és nomád állatkert. Ezenkívül mindenképp érdemes kipróbálni a nádlabirintust is, hatalmas élmény!

Ezenkívül a gyerekek kipróbálhatják a gumi játszóteret, trambulinparkot és az ügyességi quad pályát is. Az élményparkhoz tartozik még egy háromszáz négyzetméteres fogadóépület is, mely okosház funkcióval rendelkezik és ahol a park többi területéhez hasonlóan szelektíven gyűjtik a szemetet és napkollektorokat alkalmaznak. Mindezzel a környezettudatosság fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet. A teljes beruházás nyolcszáz millió forintba került, amiből ötszáz millió forint európai támogatás. Zsuffa Ákos kiemelte az átadón, hogy a jövőben további bővítéseket fognak megvalósítani, mint például étterem nyitás, szálláshely bővítés, szabadtéri színpad kialakítás.