Retro ülőgarnitúra a régi korokat idézve

A retro lakberendezési stílus igazi klasszikus, számos rajongója akad. Nem csak magában, de a többi lakberendezési stílust is fűszerezhetjük vele, például a minimál, modern és vintage stílust is.

[wp_ad_camp_1]

Retro ülőgarnitúra a nappali éke lehet. A retro bútorok magukban hordozzák a bohóságot, játékosságot és az élénk színvilágot. A retro stílus nem fél extravagánsnak nevezhető színeket használni. A retro stílus időtlen, a fiatalok és az idősebb korosztály is egyaránt rajong érte. A retro szereti a különféle geometriai formákat, melyek a bútorokon is megmutatkoznak, de a falakon, valamint a textíliákon is felfedezhetőek.  A letisztult minimál stílusnak pont, hogy az ellentéte. A minimál stílus nem fél használni a nagy méretű mintákat sem. A gömbölyded, áramvonalas bútorok a jellemzőek. A retro nem igazán használ természetes anyagokat, hisz magával a természetességgel is szakít, így előtérbe kerülnek a műanyagból, valamint fémből készült felületek, a fa használat nem jellemző. Az egzotikus állatminták is nagyszerűen passzolnak a retro stílushoz.

Retro ülőgarnitúra az Ön otthonában is

A retroba sok minden belefér, azonban nem érdemes fejvesztve a különböző boltokba berongyolva minden retro stílusú bútort és kiegészítőt megvásárolni. Előbb érdemes végig gondolni, hogy vajon hosszú távon is képes lesz – e együtt élni ezzel a stílussal, ennyi színnel, a számtalan változatos formával. Kezdetnek azt javasoljuk kezdje kicsiben és előszőr csak egy – két bútort szerezzen be. Például tekintse meg a dodo.hu webáruházban a stílusos, ugyanakkor komfortos design kanapékat, melyek egy kis retro életérzést fognak csempészni otthonába. Ezek az ülőgarnitúrák hamar a család kedvencei lesznek széles ülőhelyének és stílusos kinézetének. köszönhetően.