Kasszandra studió a természetes szépségverseny

Úgy gondolom nyugodtan kijelenthetjük, hogy minden szülő a saját gyermekéven szemben kicsit vagy nagyon, de elfogult. Amely nem is baj, hiszen ez így van jól. Amennyiben szeretné megmutatni a nagy közönségnek a gyermeke szépségét, hogy miben más, mint a többiek, akkor keressen fel bennünket.

[wp_ad_camp_1]

Kasszandra studió minden gyermek előtt nyitva áll. Immáron 14 éve dolgozunk sikeresen, melyről többek között az is árulkodik, hogy minden megszervezett versenyünkön kb. 2000 nevezővel kell számolnunk. A jelentkezők öt korcsoportba jelentkezhetnek, melyben fiúk és lányok egyaránt indulhatnak. A legfiatalabbak már a 6 hónapot betöltve indulhatnak az általunk megszervezett természetes szépségversenyeken. A versenyzők a szépségversenyre előszöri is egy online felületen keresztül jelentkezhetnek, ahol egy szimpatikus képet kell feltölteni a gyermekről. A legtöbb szavazatott elért képek tulajdonosai kerülhetnek be az elő versenyre. A szépségversenyek a zsűrik modellek és szépségkirálynők, akik a beküldött fotó, illetve a színpadon való viselkedés alapján zsűriznek.

A gyereknek nem kell külön produkcióval készülniük, hiszen mint már említettük ez egy természetességet előnyben részesítő verseny. Így a gyerekeknek elegendő csak annyi, ha magukat adják, és felszabadultan viselkednek a színpadon, miközben a műsorvezető által feltett pár kérdést megválaszolják. Ezektől a kérdésektől senkinek sem kell tartani, ugyanis ezek általános kérdések az óvodával és iskolával kapcsolatban, így minden gyermek a korához megfelelően megtudja válaszolni őket. A rendezvény sokkal inkább hasonlít egy nagy gyermekfesztiválra, mint versenyre, ugyanis bohócok, bűvészek és énekesek szórakozatják a versenyzőket.