Rendelj app alkalmazással könnyebben, mint valaha!

Az okostelefonok elterjedésének hála a különleges alkalmazásoknak se eleje, se vége. Rengetek különféle alkalmazással találkozhatunk, ám az, amelyik igazán hasznos is számunkra már nem olyan számottevő. Végeztünk egy kis kutatást, hogy mely alkalmazás is lehet a leginkább praktikus a mindennapok során. A nyertes a Mevaco új ppp alkalmazása lett.

[wp_ad_camp_1]

A fent említett alkalmazás kiváló választás a vásárlás segítésére. Az app eredeti, avagy egy az egyben méretben mutatja be a különböző, megvásárolható termékeket, melyek így nagyban megkönnyítik a vásárlást. Az Originals segítségével az építészek és a fémfeldolgozó szakemberek egy 186 eredetihez hű termékábra segítségével betudják mutatni ügyfeleik számára termékeiket, azok pedig biztonságosabban tudnak vásárolni.

Például egy fémből készült termékminta nagyon nehéz lehet. Ezek nem kevés esetben a 300 grammot is elérik. Első hallásra talán nem tűnnek nehéznek, de ebből több tucat is kellhet, hogy minden vevőjének megmutassa a cég a terméket. A praktikus és hatékony Mevaco Originals-szal viszont semmi szükség erre, ugyanis a termékeket ezentúl eredeti méretben, ám súlytalanul mutathatják be az érdeklődők számára a cég munkatársai.

A Mevaco-App nagyon alapos volt, mindenre ügyelt, így többek között betűrendes gyorskereső funkciót is biztosít, és az adott termék kiválasztásával másodpercek alatt már meg is jelenik annak az ábrája. Az ábrák megfelelnek az eddig szokásos méretnek, ami még egyszerűbbé és még inkább felhasználóbaráttá teszi a bemutatót.

Az alkalmazás másik nagy előnye, hogy a termékábrák emellett az online-shop termék-választékához is kapcsolódnak a képek, ami által a regisztrált vásárlók azonnal tájékoztatást is kaphatnak az árakról, az adott termék alapanyagairól, a szállítási határidőkről, valamint akár azonnal rendelhetnek is, ha megtalálták a számukra megfelelő terméket.