Ha szeretsz utazni, válaszd a luxus, óceánjáró hajós munkát!

Az csak természetes, hogy mindenki egy jól fizető munkát keres, ám ha Te emellett még utazni is nagyon szeretsz, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis elismert cégünk, a Crew Agency Kft., egy olyan nemzetközi közvetítő iroda, mely a munkavállaló szándék és külföldi partnereink között teremt sikeres munka kapcsolatot. Több éves tapasztalat és szakértelem az, ami a hátunk mögött áll, hiszen közvetítő tevékenységünket immáron 1998 óta végezzük nagy sikerrel.

[wp_ad_camp_1]

Magyarország legkeresettebb ügynöksége által luxus, óceánjáró hajós munka könnyedén elérhető lehet számodra is, ugyanis cégünk legfőbb tevékenysége a kifejezetten jól fizető hajós munka közvetítése személyszállító luxushajókra. Az óceánjárókra, valamint az európai folyamokon közlekedő hajókra juthatsz el általunk, a legjobb munkákat szerezheted meg. Amennyiben tehát szívesen vállalnál olyan munkát, ami sok utazással jár, ami által megismerheted az egész világot, és ami mindezek mellett még jól is fizet, akkor mi készséggel állunk rendelkezésedre, várnak a luxus, óceánjáró hajós munkák!

A hatékonyság nálunk elsődleges, avagy arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesítsük partnereink számát, hogy minden luxus, óceánjáró hajós munkára jelentkező számára, aki megfelelt az adott kritériumoknak jól fizető munkát közvetítsünk, beszéljen angolul, vagy akár németül. Ha Te is hozzánk fordulsz, biztos lehetsz benne, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy nálunk megtaláld a hajók munkaerő kínálata között a számodra leginkább ideális pozíciót.

Küldd el a Crew Agency számára az önéletrajzod és szerezz akár már honlap munkát, azaz ha a luxus, óceánjáró hajós munka, az a munka, mely felkeltette az érdeklődését, melyet elvállalnál, akkor mi várunk! Mindenben állunk rendelkezésére, keresd fel bátran honlapunkat, a www.crew.hu oldalt, ahol máris várjuk jelentkezésed!