Ha profi hidegburkolás, akkor csakis Jómesterúr!

Ha úgy érzi, hogy itt az ideje egy kis felújításnak, hogy lakásást vagy annak környékét, ideje egy kicsit modernizálni, és most ennek érdekében keresi a legjobb mestereket, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, ugyanis a Jómesterúr Kft. minden téren csakis profi, tapasztalt és szakképzett mesterekkel dolgozik, méghozzá kifejezetten kedvező árak mellett!

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított, professzionális hidegburkolás szolgáltatás minden burkolói munkára kiterjed, ami a lakáson, vagy házon belül, illetve azon kívül található. A felhasznált anyagok, amelyekkel a hidegburkolást végezzük, természetükből fakadóan hideg felületet adnak. Amennyiben mellettünk dönt választhat a csempe, a járólap, a kerámia lapok, a térkövek és a macsakakövek lerakása között a célnak, illetve az ízlésének leginkább megfelelő módon. Nem kell aggódnia viszont az anyagok hidegsége miatt, mivel az hőszigetelő anyagok használatával csökkenthető.

A hidegburkolás munkálatok során megbízható, alapos és precíz szakembereink tapasztalata és szakmai tudása igazi garanciát jelent számunkra, és Önnek is a professzionális és hatékony munkavégzésre. Ha tehát a családi házak, lakások részbeni, vagy teljes körű felújítása, átalakítása a cél, a fürdőszoba, konyha, előszoba, nappali, és kültéri felületek burkolása különböző anyagokkal, akkor nálunk a helye, kérjen kedvező, személyre szabott ajánlatot.

Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a Jósmerterúr Kft. várja teljes körű hidegburkolás szolgáltatásokkal, melyeknek részét képezi még a kerítések helyretétele is burkolóanyagokkal, de még a falazás-vakolás is, illetve minden egyéb kőműves jellegű burkolói munka. Szakembereink máris készséggel állnak a rendelkezésére a tervezési és tanácsadási fázistól kezdve a teljes kivitelezésig!