Plasztikkártya nyomtatás a plasztikgyar.hu kínálatában

A plasztikkártyák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Egy olyan megoldásról beszélünk, ami az okoskütyük korában is kiválóan helyt áll.

[wp_ad_camp_1]

Plasztikkártya nyomtatás saját elképzelései alapján. Önnek csak a dizájnt kell megálmodnia, amit a plasztikkártyára rányomtatnak. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésre a plasztikkártya kapcsán. A plasztikkártya lehet akár névjegykártya, pontgyűjtő kártya, azonosító kártya és még hosszan sorolhatnánk. A plasztikkártya jóval időtállóbb, mint egy átlagos kártya, ugyanakkor rendelkezik egyfajta eleganciával is. A plasztikkártyával jó benyomást tehet az ügyfeleire és az üzleti partnereire is. A plasztikkártyára QR-kód, mágnescsík, dombor nyomás, vonalkód és aláíráscsík is kerülhet, attól függően, hogy a megrendelő milyennek képzeli el a plasztikkártyát. A plasztikkártya mindkét oldalára lehet nyomtatni. Az is a megrendelő döntése, hogy fényes vagy matt felületű legyen-e a kártya. Mindkettő jó döntés lehet, hisz megvan a maguk előnye. A fényes felületek jobb megvilágításba helyezik a grafikát, míg a matt felület finomabb megjelenést kölcsönöz.

A plasztikkártya vastagságát is megválaszthatja, lehet 44 milliméteres vagy 76 milliméteres is, ami már bankkártya minőségnek számít. Ahogy már fentebb is említettük a dizájnt Ön álmodja meg, ugyanakkor sokszor nem könnyű létrehozni egy egyedi dizájnt, még akkor sem, ha csak egy kártyára kellene. Ha Ön is ilyen problémával küzd, akkor látogasson el a plasztikgyar.hu weboldalra, ahol kérésre megtervezik Ön helyett a kártya dizájnt. Ha pedig minél előbb szeretné kézhez kapni plasztikkártyáit, akkor javasoljuk válassza az expressz gyártást a plasztikgyar.hu weboldalon. Legyen Önnek is stílusos plasztikkártyája!