Canon toner alternatívák

Manapság rengeteg ember rendelkezik nyomtatóval, aminek nagy előnye, hogy nem kell mást megkérni, hogy nyomtasson vagy írószer boltba szaladgálni miatta.

[wp_ad_camp_1]

Canon toner árakat megtekintve sokan megdöbbennek. Ma már kapni egészen olcsó nyomtatókat, azonban a tonerek ára még mindig az egekben van. Így egyre többen döntenek úgy, hogy adnak egy esélyt az úgy nevezett utángyártott tonereknek, amik gyakran tizedannyiba kerülnek, mint az eredeti verziók. Az eredeti verzión megtalálható az OEM kifejezés, vagyis Original Equipment Manufacturer. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az utángyártott termékek nem hamisítványok. Azok a termékek, amiken megtalálható az OEM kifejezés, azok a készülék gyártója által lettek készítve. Tehát ha a Canon forgalomba hoz egy nyomtatót, akkor azok a tonerek kapnak OEM minősítést, amik a Canon által lettek legyártva. Az utángyártott toner tehát nem a készülék gyártójától származik.

Az OEM kifejezéssel ellátott termékek passzolnak leginkább a nyomtatóhoz minőség tekintetében. Az utángyártott termékek általában silányabb minőségre kell számítani, azonban az is tény, hogy ma már egyre minőségű utángyártott termékekkel lehet találkozni. Így nem csak elfogadható minőségűek, de azt se felejtsük el, hogy jóval kedvezőbb áron lehet hozzájuk jutni, mint az eredeti tonerekhez. Kapacitás terén alapvetően nincs számottevő különbség a kettő közt. Alapvetően az fordulhat elő, hogy több tinta fogy belőle vagy gyorsan romlik a minőség. Ennek ellenére még így is gazdaságosabb az utángyártott tonerek alkalmazása. Hogy kinek mi a jó, az az egyéni igények függvénye, így általános válasz nincs. Ha bővebb információkra van szüksége, akkor javasoljuk látogasson el az onlinetoner.hu webáruházba.