Oldja meg könnyedén a duguláselhárítást!

Nem kell azonnal kétségbe esni, sem mérgelődni, ha otthonunkban valamelyik lefolyó eldugult, hiszen néhány egyszerű és praktikus megoldással sokszor megszüntethető a kellemetlenség. Ha tehát nem viszolyog hozzányúlni a duguláselhárításhoz vezető szennyeződésekhez, akkor bátran megpróbálhat pár házi trükköt!

[wp_ad_camp_1]

A hatékony házi segítség a dugulás megszüntetésért adott lehetőség az Ön számra is! Ennek érdekében először fogjon egy pár gumikesztyűt, csakis ebben nyúljon mindenhez. A lefolyó csöve ugyanis számos fertőzés forrása lehet. Amennyiben mosdó vagy a mosogató tömődött el Ürmön, érdemes a szifon kitisztításával kezdeni a duguláselhárítást. A szifon szétszerelése után máris fény derülhet a dugulás mibenlétére.

Ha végzett a szifon alapos kitisztításával, akkor vegyen egy nagy edény forró vizet, és azt öntse a mosogatóba vagy a mosdóba. Amennyiben akadálytalanul lefolyik a víz, már készen is van a duguláselhárítással. Ha nem segített a tisztítás, akkor jöhet a különféle vegyszerek körültekintő használata.

A boltban kapható vegyszerek használata helyett a duguláselhárítás érdekében Üröm körzetében használhat ecetet, szódabikarbónát, vagy egyszerűen csak kólát. De ha mindez nem sem segít, akkor hívjon fel egy duguláselhárító szakembert.