Nottevit Skinny Sleep kapszula a sikeres fogyásért

Ha valaki szeretne súlyt veszíteni, akkor általában az étrendjén változtat és igyekszik több mozgást beiktatni a mindennapjaiba. Ugyanakkor sokszor ez sem elég és a zsírpárnák láthatóan makacsul ragaszkodnak a testhez. Nagyon gyakran a rossz minőségű alvás a felelős azért, hogy nem indul be a fogyás vagy hízás történik.

[wp_ad_camp_1]

Nottevit Skinny Sleep kapszula használatával sokkal pihentetőbb lesz az alvás, ráadásul egyszerűbb lesz lefogyni is. Amellett, hogy a pihentető alvás hiánya nagyon sok egészségügyi kockázatot hordoz magában, a testsúlyra is negatív hatással van. Ha keveset vagy rossz minőségben alszunk, akkor nő az ételek iránti sóvárgás. Ennek oka, hogy az étvágyat szabályzó két hormon szintje rendellenesen megváltozik. Az egyik a ghrelin, amelyet éhséghormonnak is hívnak, mivel az éhségérzet kiváltásáért felelős. A másik a leptin, mely az étvágy és a jóllakottság hosszú távú szabályozásában és a zsíranyagcsere szabályozásában vesz részt. A rossz minőségű alvás következtében a ghrelin értéke nő, míg a leptin szintje csökken. A ghrelin hormon szintje már egyetlen rossz minőségű alvás hatására is megemelkedik a normálishoz képest.

Bizonyítottan több kalóriát visz be az a személy, aki rosszul alszik. A rossz alvás kellemetlen következménye az anyagcsere lelassulása is, tehát napközben kevesebb kalóriát éget el a szervezet, így beindul az elhízás. Tehát a testsúlykontroll elengedhetetlen eleme a megfelelő hosszúságú, jó minőségű alvás. Ebben a Nottevit Skinny Sleep kapszula nyújthat segítséget, mely egyedülálló, kettős hatással rendelkezik. A Nottevit Skinny Sleep hozzájárul a nyugodt alváshoz és a testsúlykontrollhoz. Ha szeretné megvásárolni ezt a terméket, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a nottevit.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!