Zoom letöltése és használata

A Zoom segít a vállalkozásoknak és a szervezeteknek problémamentes környezetben összehozni csapataikat, hogy minél több feladatot végezzenek el. A videó-, hang-, tartalommegosztási felhőalapú platform egyszerű, megbízható és mobil eszközökön, asztali számítógépeken, telefonokon fut. A Zoom székhelye a kaliforniai San Jose-ban található.

[wp_ad_camp_1]

Zoom letöltése és annak minden információja elolvasható a tudasmania.hu weboldalon, ha erről a témáról mindent tudni szeretne. Engedélyezze a gyors alkalmazást olyan értekezlet-képességekkel, amelyek megkönnyítik az indítást, a csatlakozást és az együttműködést bármely eszközön. A Zoom Meetings szinkronizálódik a naptárrendszerével, és korszerűbb vállalati szintű videókonferenciákat biztosít asztali, mobil és Zoom for Home Devices eszközről használhatja. A robusztus biztonsági beállítások lehetővé teszik a zavarmentes találkozókat. Titkosítás, szerepalapú biztonság, jelszó védelem, várótermek és még sok más várja ha letölti a Zoomot. Több résztvevő egyszerre oszthatja meg képernyőit, és együtt kommentálhat az interaktívabb találkozóért. A szűrők, reakciók, közvélemény-kutatások, kézfelemelés, valamint a zene vagy videó megosztása szórakoztatóbbá és vonzóbbá teszi az értekezleteket.

Rögzítse az értekezleteket helyben vagy a felhőben, kereshető átiratokkal. Csevegés csoportokkal, kereshető előzmények, integrált fájlmegosztás és 10 éves archívum is elérhető. Könnyen terjeszthető 1:1 vagy csoportos hívássá. Tárgyalások, telefonálás és csevegés bármilyen eszközön szintén véghezvihető. Csevegésből vagy telefonhívásból egyetlen kattintással juthat el az értekezletre. Élvezze az iparág vezető használhatóságát a legjobb minősítésű videó és hangminőség mellett. Az alkalmazások Windows, MacOS és Linux, valamint iOS és Android operációs rendszerekhez érhetők el. Amennyiben többet tudna meg bátran keresse fel a tudasmania.hu weboldalt.