DRHAZI modern fényvédő krém

A modern fényvédő készítmények összességében két összetevőből épülnek fel, egy alapkészítményből, illetve a hozzáadott specifikus fényvédő komponensből épül fel. A jó minőségű fényvédő krém biztonságos és egyben hatékony. Nagyon fontos, hogy alaposan végig gondolja, hogy milyen fényvédő krémet használ.

[wp_ad_camp_1]

Fényvédő krém – A DRHAZI SUN LOTION 50+ egy olyan olajmentes modern fizikai fényvédő krém, mely tökéletesen alkalmazható arcra és testre egyaránt. Ez a fényvédő krém teljes és természetes hatóanyagokat tartalmaz, tehát az összes összetevő védi és ápolja, valamint regenerálja a bőrt. A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krém kiválóan védi a bőrt az UVB és UVA sugarakkal szemben, köszönhetően annak, hogy a mikronizált, viszont nem nano, ásványi anyagok visszaverik a nap UV sugarait. A DRHAZI SUN LOTION 50+ növényi olaj és kivonat komponensei sejtszintű védelmet biztosítanak. Ráadásul anti-age hatású és a pigmentfoltok kivédése ellen is tökéletesen alkalmazható. Mivel természetes antioxidánsokat tartalmaz, például vörösalgát, jerikói rózsát, növényi E-vitamint és C-vitamint, valamint Totarolt, amik szintén hozzájárulnak a bőr védelméhez.

A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krém a legmodernebb bio transzparens fizikai fényvédőket tartalmazza, így a fizikai fényvédőkkel ellentétben nem hagy fehér foltokat a felkenést követően. Ráadásul magas a természetes béta-karotin tartalma, aminek köszönhetően a bőr természetes fényvédelméhez is hozzájárul. A DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krém könnyen eloszlik a bőrön és gazdaságosan adagolható. Ha jó minőségű fényvédő krémet keres, akkor azt javasoljuk, hogy válassza a DRHAZI SUN LOTION 50+ fényvédő krémet, melyet a webshop.drhazi.hu webáruházból tud megvásárolni, ahol bővebb információkat is talál!