Műszempillák széles választékban a probeauty.hu webáruházban!

Manapság annak sem kell elkeserednie, akinek szinte alig látszanak a szempillái. A szem formája, illetve a szempillák száma és mérete is befolyásolja, hogy a tekintet úgy mondd mennyire válik igézővé. Ha úgy véled rajtad még a szempillaspirál sem segít, akkor érdemes lehet műszempillát viselned!

Műszempillák egykor a könnyűvérű nők jellemzői voltak. Akkoriban a műszempillákról messziről üvöltött, hogy nem igaziak és rendkívül közönséges látványt nyújtottak. Ez manapság nem így van, a műszempillák ma már hatalmas választékban kaphatók, így bárki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Ha csak néha-néha helyezed fel a műszempillát, akkor érdemes lehet egy egyszerű soros vagy egy természetesebb hatású félsoros műszempillát választani. Ezeket ragasztó segítségével nagyon könnyű felhelyezni, azonban csak pár óráig maradnak fenn. Ha ennél tartósabb megoldásra vágysz, akkor érdemes lehet a tincses vagy szálas műszempillákat választani, amiket hivatásos pillások tesznek fel a valódi szempillára. Egy alapos és jól dolgozó pillás alaposan ellát jó tanácsokkal a műszempilla ápolását illetően és szakszerűen helyezi fel a műszempillákat a valódi szempillákra.

Mindössze pár apróságra kell odafigyelni és biztos lehetsz benne, hogy műszempilláid sokáig szépek maradnak és tartósak lesznek. A műszempilla ápolása egyszerű dolgokból áll, például, hogy ne piszkáld a pilláid, pláne ne tépkedd ki őket. A műszempillát nagyon könnyű ledörzsölni az első negyvennyolc órában, így ekkor különösen óvatosnak kell lenned. Lehetőleg ekkor kerüld a szaunát, illetve a szoláriumot, valamint a műszempilla az első negyvennyolc órában nem érintkezhet vízzel. Bővebb információkat a probeauty.hu webáruházban talál, ahol a kínálatot is megtekintheti!