Minőségi motortartó gumibak kapható!

A motortartó gumibak az az alkatrész, amely az alvázon tartja a motort, ha az elromlik, és netalán cserélni kell. A motor és az ehhez hozzáépített váltó tulajdonképpen az autó legnagyobb része, és ennek a tartása a motortartó gumibak legfontosabb feladata.

[wp_ad_camp_1]

A minőségi motortartó gumibak ugyanis nem hagyja, hogy nagy teher nehezedjen a futóműre vagy bármire, amin az autó halad. A gépkocsik több megerősítési ponttal rendelkeznek, ezek közé az erősítések közé tartozik a motorblokk és a motortartó gumibakk is. A motortartó gumibakk alkatrész áll gumitömbökből, valamint fémházból. Ha ez a gumibakk elromlik, akkor egy kopogással jelzi azt, hogy fáradt, ilyenkor még az autósok sem mindig ismerik fel, hogy mi a hiba forrása, hiszen nincsen csak a gumibakra jellemző hibajelenség. Olyan érzést kelt, mintha a motor vinné az autót és nem fordítva, gyakoribb az autóban a rázkódás, és furcsa hangokat is ad ki. Ezt az alkatrészt természetesen fel lehet újítani, de valamely részét mindenképpen cserélni kell.

A motor lényegében egy óriási vasdarab, amely menet közben billeg jobbra-balra, rázkódik, eldől a kanyarban, szóval ilyenkor hatalmas a terhelés az alvázon. Épp ezért van szükség motortartó gumibakra. Igazából a legjobb megoldás a teljes csere meghibásodás esetén, hiszen az után gyártott alkatrészből lehet kapni magasabb minőségűt is, mint az eredeti. Webáruházunkban minden kedves vásárló kedvére válogathat a Ruville, az Acron, a Corteco, az Automega, illetve a Febi motortartó gumibakok között. További információkért valamint a teljes kínálat megtekintéséért érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni, erre van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.