Minőségi Skagen órák

A Skagen márkát 1989-ben hozták létre, és az itt gyártott karórák az óta is töretlenül népszerűek, sőt, már a legnagyobb divatmagazinok címlapján is szerepeltek, például az Elle, a Bazaar, a Vice, és a GQ címlapján is. A karórákat a dán hűvösség mellett az elegancia és a minimalista vonalak a jellemzőek. A Skagen karórák Magyarországon is rendkívül közkedveltek a nők és férfiak körében egyaránt.

[wp_ad_camp_1]

A Skagen óra kínálatunkat megtekintheti weboldalunkon, a divatorak-webaruhaza.hu-n, ahol az órák ráadásul kedvező áron kaphatóak. A Skagen Anita női karóra egy kiváló minőségű, divatos darab, amelyben ötvöződik a minimalizmus és a divat. Az óra barna bőr szíjjal, fehér számlappal és acél tokban elhelyezett szerkezettel rendelkezik. Az óra, perc és másodpercmutatókon kívül az óra a dátumot és a napot is kijelzi. A Skagen Rungsted női karóra egy másik minőségi darab, amely egy modern darab, barna bőr szíjjal rendelkezik, ízléses és elegáns megjelenést képvisel. A számlap fehér alapú, rajta pedig szürke óra jelzők vannak arab számokkal, a mutatók pedig rozé aranyszínűek.

A férfi karórák közül a Skagen Ancher karóra emelkedik, ki, amelyre szintén a hűvös kék színek jellemzőek, valamint letisztult vonalak és elegancia. Szerkezete acél fix tokban található, a kék számlapon ezüst tónusú mutatók jelennek meg, és egy egyedi naptár is található az órán. A Skagen Hagen férfi karóra is tökéletes választás lehet sporteseményekhez. Az órának barna bőr szíja van, számlapja is barna, szerkezete pedig rozé arany tokban helyezkedik el. Látogassa fel weboldalunkat, a divatorak-webaruhaza.hu-t további információkért és a karórák teljes kínálatának megtekintéséért. Kérdések felmerülése esetén forduljon nyugodtan ügyfélszolgálatunkhoz az info@divatorak-webaruhaza.hu e-mail címen.