Mennyezeti ventilátor akciós áron online

A légkondicionálás előtt a mennyezeti ventilátorok feladata volt az otthonok hűtése nyáron és a beltéri levegő egész évben frissen tartása. A mennyezeti ventilátorok még ma is népszerűek sok lakástulajdonos körében, nagyrészt a klímaberendezésekhez képest jóval alacsonyabb energiafelhasználásuknak és egyszerűségüknek köszönhetően. Ráadásul a mozgó levegő frissessége sok ember számára kívánatos tulajdonság, az év bármely szakában.

Mennyezeti ventilátor várja az egloshop.hu weboldalra látogatva, tehát keressen fel minket bátran és megtekintheti a teljes készletet. A levegő mozgása nem különbözik egy papírlap összehajtogatásától és az arc legyezésétől a ventilátor esetében. Legyen szó szélről, mennyezeti ventilátorokról vagy egy papírdarabról, a bőrünkön áthaladó levegő elpárologtatja a testünk által termelt nedvességet, amitől hűvösebbnek érezzük magunkat. Megfelelő használat esetén a ventilátorok csökkenthetik a nyári hűtési költségeket, és a ventilátor közelében hűvösebbnek érzik a levegőt, mint amilyen valójában.  A mennyezeti ventilátorok és a légkondicionáló együttes használata szélhűtő hatást kelt otthonában. Az energiatakarékos ötlet az, hogy a mennyezeti ventilátort tetszés szerinti sebességgel működtesse, és egyszerűen csak emelje meg a termosztát alapértékét 3-5 fokkal. Ne feledje, hogy az Ön kényelme személyes döntés, így az ajánlott ventilátor-fordulatszám és termosztát-beállítások nincsenek kőbe vésve.

A mennyezeti ventilátorokkal kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés: „Melyik irányba forogjanak a lapátok a nyári hónapokban?” Ha alulról nézzük a ventilátort, a ventilátornak az óramutató járásával ellentétes irányban kell forognia, hogy lefelé nyomhassa a légáramlást. Az ellenkezője vagy az óramutató járásával megegyező irányban érvényes a téli szezonra. Amennyiben többet tudna meg erről és ventilátort rendelne, keresse fel az egloshop.hu weboldalt.