Hágcsó szabvány beszerezhető online!

A weboldalunkon kapható hágcsó egy extra erős létra kézműves minőségben. A jó minőség érdekében a létra üvegszálas kompozit anyagból készül – könnyű és erős létrát biztosít. Bővebben erről weboldalunkon olvashat majd.

Hágcsó szabvány elolvasható a gravetti.hu weboldalon, és megtalálhatja nálunk a teljes hágcsó kínálatot is, hogy olyan létrát rendelhessen amilyenre mindig is vágyott. A nálunk kapható létra nagy, nagy tanulmányi platformmal rendelkezik, amely rendkívül stabil. Ezenkívül a létra olyasmivel van felszerelve, ami extra biztonságot és kényelmet nyújt a hosszabb munkavégzés során. Ezenkívül a létrának van egy biztonsági ketrece is, automata kapukkal, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy bármilyen irányban, teljes biztonságban dolgozzanak.

A biztonsági ketrecekkel ellátott rögzített létrák évtizedek óta az ipari munkaterületek gyakori részét képezik. A gyakran tetőhöz és berendezésekhez való hozzáférésre használt ketreces létrák olyan rögzített létrák, amelyek fémből készült félkört tartalmaznak, amely körülveszi a létrát. A szabvány ezt a ketrecet egy rögzített létra oldalsó síneire szerelt, vagy a rögzített létra mögötti szerkezethez rögzítő burkolatként határozza meg, amelyet úgy terveztek, hogy körül vegye a létra mászóterét. 2017-ben frissítették a létraketrecekre vonatkozó követelményeket a munkahelyi biztonság javítása érdekében. Manapság a ketreces létrákat általánosan használják raktárakban és gyártólétesítményekben, tetőlétraketrecekhez, épületek oldalain, hajókon, valamint tankok és vasúti kocsik megközelítésére. 2036-ra azonban a ketreces létrák a múlté lesznek. Amennyiben többet tudna meg a létrákról nézzen be hozzánk a gravetti.hu weboldalra ahol a hágcsó szabvány is elolvasható lesz.