LED panel gyors kiszállítással

A LED csak 180 fokos fényt tud kibocsátani, másrészt minden más lámpa úgy készül, hogy ezek a lámpák 360 fokos fényt bocsássanak ki, minden irányban. Egyesek számára ez a LED-ek hátránya, de ha elfogulatlan módon elemezzük, akkor egyértelműen láthatjuk a 180 fokos fényeloszlás előnyeit. Nincs fényveszteség! A hagyományos izzók nem irányítottak, míg a LED-ek irányfények.

LED panel gyors kiszállítással kapható az egloshop.hu weboldalra látogatva. A LED-es mennyezeti lámpák színvisszaadási indexe (CRI) sokkal több, mint a hagyományos izzóké, ami azt jelenti, hogy a terület megvilágítása sokkal jobb. A LED nagyobb területet világít meg, mint a hagyományos izzó, és nagyobb fényerővel is, mint a hagyományos izzó. Az egyszerűen (CRI) színvisszaadási index egy terület megvilágításának képessége. A LED panelek színkorrelált hőmérséklete többnyire a meleg sárgás (2700K) és a hideg kékes (6500K) fehér fény között van. A LED tervezési rugalmassága nagy pluszpontot jelent a LED-ek számára, ezek különböző kivitelben kaphatók, és egyedi igény szerinti kialakításúvá alakíthatók.

A LED egyedülálló, mert minden más lámpának üvegvédelemre van szüksége, míg a LED-es mennyezeti lámpákra ez nem igaz. A fénykibocsátó diódás fényerő-szabályozási koncepció áldás a gyenge fények szerelmeseinek, azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a tompított világítást felkapcsolni, korábban extra gyengén izzót kellett vásárolniuk. A LED lehetővé teszi számunkra az azonnali bekapcsolás funkciót, ami azt jelenti, hogy nem kell több idő a bemelegítéshez vagy késleltetéshez, hogy 100%-os fényt biztosítsanak. A mennyezeti LED-lámpák nem okoznak problémát a gyakori kapcsolással, ami azt jelenti, hogy nincs hatással a LED-ek élettartamára, ha gyakran be- és kikapcsolják őket. Bővebb leírásért keresse fel az egloshop.hu weboldalt.