Farsangi jelmezek kaphatók kedvező áron!

A gyerekek az életkortól függetlenül élvezik a jelmezbe öltözést és a drámai szerepjátékokat. Legyen szó akár sárkányról, akár hercegnőről, akár tündérről, gyermeke agya más sebességre kapcsol, amikor jelmezt vesz fel!

Farsangi jelmezek rendelhetőek a jatek-webaruhaz.hu weboldalon ezért ne vesztegesse az idejét, nézzen be ide és a legjobb jelmezek várják majd. Bár az csak játéknak tűnhet, amikor gyermeke felveszi azt a köpenyt, koronát vagy kalózszemfedőt, agya több módon fejlődik, mint azt elképzelné. Amint azt a kisgyermeknevelők tudják, a játék a gyermek munkája, és a gyerekek kognitív, fizikai, szociális és érzelmi hasznot húznak az öltöztetős játékból. Az öltözködés leköti gyermeke agyát és memóriáját. A drámai játék megköveteli a gyerekektől, hogy emlékezzenek arra, amit láttak vagy hallottak. Emlékeztek arra, hogyan viselkedik anyjuk a házimunkák végzése közben, amikor őt utánozzák. Vagy felidézik egy mese részleteit, amelyeket hallottak, mielőtt játszottak. Az beöltözés szókincset épít, miközben a gyermek eldönti, mit mondjon a karaktere. Lehetőséget ad arra, hogy bővítsék szókincsüket olyan szavakkal és kifejezésekkel, amelyeket esetleg hallottak a történetekben, de általában nem használnák. A gyerekek ezután elkezdhetik használni ezeket az új szavakat a beszélgetésekben.

Ki lesz az orvos? Ki lesz a beteg? A gyerekeknek döntéseket kell hozniuk, amikor beöltöznek. Gyakorolják a problémamegoldó készségeket, amikor eldöntik, milyen jelmezelemekre és kellékekre van szüksége az egyes szereplőknek egy forgatókönyv eljátszásához. Ha egy gyerek szerepjátékban vesz részt, az segít neki a világot a másik szemével látni, ami növeli az empátiát. Bővebb leírásért és jelmez rendelésért keresse fel még ma a jatek-webaruhaz.hu-t.