Konyhai kisegítők és szobalányok, irány a hajó!

A munka nem egyszerű, komoly hozzáállást, pontosságot és precízséget követel, sokszor türelmet. Természetesen a szakma és a tapasztalat ugyancsak nem hiányozhat. Mindezek mellett a fizetés sokszor sajnos mégis nagyon alacsony, csak alig elég arra, hogy az ember megéljen belőle. Ha Te olyan munkát keresel, ahol megbecsülnek és ezt a megbecsülést anyagi javakban is kifejezik, ha nem okoz gondot számodra az utazás, akkor a budapesti Crew Agancy iroda vár!

[wp_ad_camp_1]

Jelenleg konyhai kisegítőket és szobalányokat keresünk folyami hajókra kedvező feltételek mellett. A munkához való felelős hozzáállás nagyon fontos számunkra, emellett eltökélt, teherbíró, és kizárólag komoly jelentkezőket várunk. Ha megfelelsz a feltételeknek, akkor akár szezon végéig szóló szerződés is kaphatsz. A hajón, mint konyhai kisegítő és szobalány olyan fizetésed lehet, amiből a munka letelte után több hónapig is kényelmesen megélhetsz, de ha régóta gyűjtesz autóra, szeretnéd átrendezni lakásod, akkor ehhez is megszerezheted a szükséges anyagi javakat.

A konyhai kisegítő és szobalány munka esetében természetesen adott feltételeknek meg kell felelni, hiszen nem dolgozhat mindenki folyami hajókon. Amit kérünk az az angol, vagy a német nyelvtudás, a jó terhelhetőség, illetve a hajós tapasztalat is előnyt jelent. Ha a három fő feltételt kipipázhatod, akkor cserébe magas fizetést kínálunk, amihez hozzáadódik a borsos borravaló is. Mindezt pedig akár egy az egyben haza is viheted, mivel a szállást és az ellátást, de még a kiutazás költségét is a cég állja.

A Crew Agency vár Budapesten, neked már csak jelentkezned kell fényképes önéletrajzoddal, ha úgy érzed, hogy a folyami hajós munkát neked találták ki, ha szívesen dolgoznál egy meseszép hajón, mint konyhai kisegítő, vagy szobalány, ha nem akarsz veszni hagyni egy fantasztikus munka lehetőséget!