Klixx-Tekergetős ügyességi játék a hosszas szórakozás érdekében

A kreatív játékok különösen ajánlottak a gyermekek számára, hiszen nem csak jobban lefoglalja őket, hanem sokkal jobban fejleszti a készségeiket, illetve gyorsabb fejlődést biztosít a számukra.

[wp_ad_camp_1]

Klixx-Tekergetős ügyességi játék akár már 3 éves kortól ajánlott a gyerekek számára. Az mellett, hogy nagyon jó hatással lehet a fejlődésükre, még igazán érdekes is, hiszen számos alakzatot kirakhatunk belőle. Minden irányba tudjuk csűrni, csavarni és a végén mindig valami érdekeset, valamit újat kapunk. Nagyon jó feszültség levezető, így nem csak gyerekek, de akár felnőttek is szívesen elszórakoznak vele. A klixx elemei lehetővé teszik számunka azt, hogy teljes mértékben szabadon alkossunk, amihez éppen kedvünk van. Legyen szó karkötőről, betűket, illetve bármilyen alakzatot. Éppen csak a fantáziánk szab neki határt. Az érdekessége még abban rejlik, hogy bármit kivitelezhetünk hiszen, ahogy megcsavarjuk, az úgy marad és megáll, illetve össze is pattinthatóak. Lányok és fiúk számára is tökéletes választás lehet ugyanis több színben is kaphatóak.

Megtalálhatjuk a piros-fekete, piros-zöld, világos és sötét zöld kombinációt, illetve a narancs és zöld színű klixx-eket. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a jatek-webaruhaz.hu honlapjára kattintva, ahol a teljes kínálatunkat megtekintheti. A webshopunkból akár már pár kattintás által megvásárolhatja a legszimpatikusabb termékeket, melyeket már 1-3 munkanapon belül az ország bármely pontjára kiszállítunk. További információért keresse az ügyfélszolgálatunkat a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Illetve elérhetőek vagyunk még az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen.