Titok tojás – Star Wars

A Star Wars titok tojások igazán rejtélyesek, hiszen tartalmukat nem ismeri senki, csak a kinyitásuk után lehet megtudni, hogy melyik szereplőt rejtik. A titok tojások 3 éves kor fölött ajánlottak. A teljes leírást megtekintheti majd weboldalunkon.

[wp_ad_camp_1]

Titok tojás – Star Wars kapható igazán alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, így ha az ön gyermeke is kedveli a Csillagok Háborúja filmeket, akkor garantáltan örülni fog egy ilyen titok tojásnak. Amennyiben tőlünk rendel Star Wars titok tojást, csapatunk elintézi, hogy már 1-3 munkanap alatt kézhez is kaphassa azt, hiszen villámgyors kiszállítást biztosítunk. A Star Wars titok tojásokban a gyerek találkozhat majd a kedvenc szereplőivel, és sosem lehet tudni, hogy mit rejt a tojás, a tartalma minden esetben meglepetés. A Star Wars főhősei egy kulcstartó formájában jelennek meg, így ezek a meglepetés tojások hasznosak is lehetnek, hiszen a kulcstartót rá lehet majd akasztani a kulcscsomóra, de akár a tolltartóra is.

Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a Star Wras titok tojásról az árakról, vagy átböngészné a teljes Star Wars kínálatot, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat, a jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtekintheti a játékok illusztrációit és teljes termékleírását is a garancia részleteivel együtt. Kínálatunkban több ezer játék között válogathat majd. Ha kérdéseket tenne fel nekünk a kiszállítással, a garanciával, a rendeléssel vagy az árakkal kapcsolatban, akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 64 96 396 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre írva, tehát ha kérdezni szeretne, nyugodtan fordulhat hozzánk bármikor mert mindn kérdésére választ kap.