Kirgizisztáni vadászat a kalandvágyóknak!

Közép-Ázsia szívében található Kirgizisztán hihetetlen természeti szépségéről és büszke nomád hagyományairól ismert. Kirgizisztán több mint 5 millió, 80 különböző nemzetiségű ember otthona. 198, 5 ezer négyzetkilométer összterülettel megközelítőleg akkora mint Nebraska állam és Kazahsztánnal, Üzbegisztánnal, Tádzsikisztánnal és Kínával határos.

[wp_ad_camp_1]

Kirgizisztán vadászat vár mindenkire a moonlighthunting.eu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és tudjon meg mindent a Kirgizisztáni vadászatról, valamint csomagárainkat is megtekintheti. Az elsődleges vadászterületek Kirgizisztán egyik legtávolabbi területei, és főleg az ország északkeleti részén találhatók.  Vadászatot főleg Issyk-Kul és Naryn régióban folytathat szeptember 12. és 1. között, valamint január 10. és február 28. között. A területek ismertek a legendás Issyk-Kul tóról, amely a világ egyik legnagyobb hegyi tava, valamint az ország legnagyobb Naryn folyójáról, amely északkelet felől indul és nyugat felé folyik az ország közepén. Míg a terep nagy magasságban van, nem túl robusztus, ami lehetővé teszi számunkra, hogy nagyobb járművekkel eljuthassunk az alaptáborokba, ahonnan el lehet indulni vadászni.

Az érdes, szerpentines utak számos idegtépő hegyi hágón és szurdokon vezetnek át, fokozatosan felemelkedve 10.000 – 12.000 láb magasra, ahol a vadásztáborok találhatók. A régiót gyakran „sarki sivatagnak” nevezik. Nemcsak a nagy magasságú terep szempontjából jelent kihívást, hanem a hőmérséklet szempontjából is, amely rendkívül hideg és szeles lehet. Az időjárás ilyen magasságokban meglehetősen kiszámíthatatlan, ami megnehezíti a vadászatot. Még a legtapasztaltabb vadászok is tapasztalhatnak akut oxigénhiányt, fejfájást, mozgásbetegséget és általános gyengeséget. Ezért javasoljuk, hogy a táborban egy napig alkalmazkodjon az éghajlathoz és a tengerszint feletti magassághoz. További részletekért kattintson a moonlighthunting.eu weboldalra.