Egyedi ipari padló

A Htc Superfloor sokkal több, mint pusztán természetes és élő felület. Nézze meg egy kicsit közelebbről, és felfedezheti azokat a dolgokat, amelyek egyedivé teszik a padlót.

[wp_ad_camp_1]

Ipari padló, vagyis a htc superfloor elérhető az epo-trend.hu weboldalon, tehát itt a helyen nálunk, ha ön is többet tudna meg erről a szuper padlóról, vagy szeretné megtudni, hogy érheti el, hogy ilyen padlója legyen. Ha egy betonpadlót öntenek, akkor a legerősebb anyag, a kőhalmaz a felület alá telepedik, a felső felületén főleg cement marad. A HTC Superfloor eljárás magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadlók mechanikus javítását. A betont lépésről-lépésre őrlik a kívánt jellemzők elérése érdekében jól meghatározott eljárás szerint. A HTC Superfloor készülék ott van, közvetlenül a felszín alatt! Akkor láthatja ezt legelőször, ha lecsiszolják a felső réteget. Folytassa a csiszolást és a polírozást, hogy kihozza a teljes fényét. Minél több az anyag, annál erősebb a padló. A Htc Superfloor szinte korlátlan élettartammal rendelkezik, és képes kezelni az elképzelhető legkeményebb kezelést. A beton 80–85% -ban kőből és homokból áll, ami azt jelenti, hogy a HTC Superfloor összehasonlítható a kővel. A HTC Superfloor szinte bárhol használható.

A természetesen szép felület segít pozitív benyomást kelteni például az üzemi környezetben. Tartósságát és egyenletességét különösen a gyárak és a raktárak értékelik. A könnyen tisztítható felület miatt a padló népszerű választás az iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, edzőtermek és más erősen forgalmas területek számára. A HTC Superfloor nagyon költséghatékony megoldás – rövid távon és hosszú távon is. A négyzetméterenkénti költség meglepően alacsony, mivel a beton általában már a helyén van. De a HTC Superfloor intelligens alternatíva az új építéshez is, mivel a csiszolás az öntéstől számított 5–7 nappal kezdődhet meg.  Amennyibe többet tudna meg keresse fel az epo-trend.hu-t.