Cartoon network gyerekcsatorna műsorok

A Cartoon Network hálózat márka-személyisége sokat fejlődött azzal a döntéssel, hogy áttér az eredeti programozásra. Első eredeti sorozatának, a „Space Ghost: Coast to Coast” -nak 1991. áprilisában jelent meg. Ez a késő esti beszélgetős paródia pörgős, váratlan, alternatív hang volt a Cartoon Network jövőbeli programozási választásaihoz.

[wp_ad_camp_1]

Cartoon network csatorna műsorának kezdési időpontjai mind megtekinthetőek a musor.tv weboldalon, ezért ide érdemes ellátogatni, ha ön is régóta szeretne már egy online műsorújságot.  1995-ben további eredeti sorozatokat keresve a hálózat négy tucat eredeti rövid rajzfilmet mutatott be, „World Premiere Toons” néven. Ebből a rövidfilm-csoportból származott a hálózat első, eredeti műsorslágereinek hulláma, köztük a „Dexter laboratóriuma” és a „The Powerpuff Girls” sorozat. Annak eldöntése, hogy gyermekei mit nézzenek a televízióban, és mennyit láthatnak belőle, nehéz feladat minden szülő számára. De a megfelelő mértékű tartalom jót tehet a gyermekek intellektuális, társadalmi és érzelmi fejlődésének, és valójában a tartalom annyira kifinomulttá és kutatás-orientálttá vált, hogy egy olyan márka, mint a Cartoon Network, uralta az Emmy-díjak kiemelkedő rövid formájú animációs programok kategóriájának jelöléseit.

A Cartoon Network elnyerte az első számú gyerekcsatorna díját is a 2018-as Sunday Times Generation Next Survey szerint, így egyértelműen azt adják a gyerekeknek, amit kívánnak. Wannell szerint az életkornak megfelelő, jó minőségű rajzfilmek befolyásolhatják a gyermekeket az alábbiak miatt: tanulságok átadása az életről: a jó gyermekmesék, akár nyomtatott formában, akár képernyőn, értékes erkölcsi és életleckéket kínálnak a gyerekeknek – a csapatmunka és az együttműködés fontosságától kezdve a pozitív énkép kialakításán át egészen az egészséges táplálék fogyasztásáig, a konstruktív megoldásig. Ha ön is így gondolja, és szívesen nézi a Cartoon network műsorát keresse fel a musor.tv weboldalt.