Kiemelkedő minőségű ágynemű!

A tökéletes ágynemű vásárlása előtt nagy gondot kell fordítani arra, hogy az évszaknak megfelelő ágyneműt válassza ki, hiszen télen vagy ősszel a flanel ágyneműk előnyösebbek, míg nyáron inkább a krepp és a pamut szatén ágynemű lehet a jobb megoldás. Weboldalunkon az otthonkomfort.hu-n természetesen mindegyikből vásárolhat, hiszen széles kínálattal rendelkezünk.

[wp_ad_camp_1]

Egy minőségi ágynemű például a Havanna 3 részes luxus pamut-szatén ágynemű, amely most akciós áron kapható. Az ágynemű tartalmaz 1 db paplanhuzatot, 1 db párnahuzatot és 1 db kispárnahuzatot is. A paplan anyaga 100% pamut szatén és cipzáras, tehát könnyen kezelhető ráadásul anyaga sem fakul ki. Anyaga puha és kellemes az alvás során nyugtat és pihentet is. A Hawaii 3 részes luxus pamut-szatén ágyneműhuzat szintén egy kiváló darab, ami ugyanazokat tartalmazza, mint a Havanna ágynemű. Ezek a paplanok főleg azoknak ajánlottak, akik kedvelik a minőségi, könnyen kezelhető paplanokat. A Krepp Kármen 3 részes ágyneműhuzat 100% pamut kreppből készült, 60 fokon mosható anyaga pedig formatartó, ráadásul vasalást sem igényel.

A Krepp Patrik 3 részes ágyneműhuzat egy új termék, amely 60 fokon mosható, jó minőségű, könnyen kezelhető és nem igényel vasalást, hiszen egyenlőtlen felülete van. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről az ágyneműkről, vagy megtekintené a teljes ágynemű készletet, érdemes lehet fellátogatni weboldalunkat az otthonkomfort.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni termékeinkről, azt megteheti, csak vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az info@otthonkomfort.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 342 8886 telefonszámot és barátságos csapatunk készségesen áll minden kedves vásárlónk rendelkezésére. 14 napig pénz-visszatérítési garanciát is vállalunk, ha ön esetleg nem elégedett a termékkel.