Kényelmes szállás Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszlói apartmanjaink a kalandparktól 400m-re, a sétánytól pedig csupán 300m-re találhatóak, így ha kiruccanásra készül a családdal, ez tűnik a legjobb megoldásnak. A városi repülőtér 1000m-re található, ahol kipróbálhatja a sétarepülést, és go-kardozásra is lehetőség van. Ha vendégeink kérik, akkor akár étkezést is tudunk nekik biztosítani, amit a futárszolgálatunk az apartmanokhoz szállít.

[wp_ad_camp_1]

Szállás Hajdúszoboszló környékén rendkívül kedvező áron elérhető. Azon kívül, hogy gyönyörű a táj, és közel van a fürdő, akár egy jó masszázsra is lehetőség van ott helyben is, csak telefonon kell egyeztetni a masszőrrel. Fedett teraszú apartmanjaink 2 hálószobával rendelkeznek, ezen kívül pedig konyhával, fürdőszobával és egy kellemes légkörű nappalival is. A tökéletes kényelmet a TV, a DVD lejátszó valamint az ingyenes wi-fi biztosítja. Ha gyerekekkel szeretne jönni, az sem probléma, hiszen az udvaron mini játszótért építettünk, tehát a kicsik sem fognak nálunk unatkozni. Az udvaron továbbá van lehetőség grillezésre is, ami még hangulatosabbá teszi a kirándulást.

Egy apartmanba maximum 6 személy szállásolható el, minden szobára 2-2 személy. Az apartman mérete 65 négyzetméter és az ágyak mind nagyok valamint kétszemélyesek. Az apartman továbbá fel van szerelve fűtéssel, vasalóval, ruhaszárítóval, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, X-boxal, valamint privát bejárattal is. További információkért és apartmanjaink megtekintéséért látogassa fel bátran weboldalunkat a wellnessapartman.com-ot, ahol képek nézegetésére is lehetőség van. Ha kérdéseket szeretne feltenni, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@wellnessapartman.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 883 72 42 telefonszámot.