Ismerje meg a vákuumcsöves napkollektorokat Ön is!

Ha már eldöntötte, hogy a megújuló energiaforrásokat használja és abban is biztos, hogy az egyre népszerűbb napkollektorok mellett teszi le a voksát, ám nem tudja, hogy pontosan melyik rendszer mire is képes, akkor Önnek is a Napcsapda Kft.-nél a helye, hiszen mi azon vagyunk, hogy a legideálisabb rendszert dolgozzuk ki otthona részére, méghozzá a legkedvezőbb feltételek mellett!

[wp_ad_camp_1]

Az U-pipe vákuumcsöves napkollektor a leghatékonyabb megoldást kínálja a Nap energiájának kihasználása terén, így ezt a rendszert érdemes mindenképp megismernie mielőtt döntene. A vákuumcsöves napkollektorok esetében egymással párhuzamosan kapcsolt fűtőcsövekről van szó, melyek összekapcsolódnak egy hőgyűjtő idomban. A fűtőcsövek gyűjtik össze a Nap melegét, majd azt átadják a hőgyűjtő idomban található folyadéknak. A folyadék a hőcserélő csőkígyójába megy, vagy egy puffertartályba, és így tér újra vissza.

A csapatunk által biztosított vákuumcsöves napkollektor tehát egy zárt rendszert biztosít, ahol mindig ugyanaz a folyadék kering. Ez azért lényeges, mert a zárt rendszer a leghatékonyabb, sőt sokkal gazdaságosabb is, mint a nyitott rendszer, ugyanis jóval kevesebb a hőveszteség. A nagyszerű vákuumcsöves napkollektor alkalmazási területe a lakás és medence fűtése, illetve a használati meleg víz ellátása. Ez a szuper megoldás még a téli időszakban, a szűrt napsütésben is kifejezetten jó hatásfokon üzemel!

Válassza Ön is a vákuumcsöves napkollektort, ami megbízható, hosszú élettartamú megoldást tesz lehetővé! A Napcsapda Kft. elérhető áron kínálja a tökéletes, kiváló minőséget, a biztos és precíz munkát, kérjen hát személyre szabott ajánlatot minél hamarabb, hogy akár már egy hét múlva élvezhesse a megújuló energiaforrások minden előnyét, a sokkal alacsonyabb számlákat!