Használd ki a technikát, válaszd az intelligens szennyvíztisztítót!

Még ma is elg sok helyen, de főként vidéken, ahol nincs megoldva a központi csatorna rendszer, minden családnak saját magának kell megoldania a szennyvizek elvezetését. Ez va ahol egyszerűbben kivitelezhető, de van ahol csak nagy nehézségek közepette. Szerencsére a gyártók gondoltak mindenkire, így mára olyan eszközök állnak rendelkezésünkre, melyek a szennyvizek elvezetését mindenütt biztosítani tudják.

[wp_ad_camp_1]

Az egyik legújabb megoldás az automatizált, biológiai alapon működő Klaro-1000 szennyvíztisztító, ami nem túlzás, képes 50-3000 fő háztartási szennyvizének a kezelésére is. A készülék nagy előnye, hogy még ilyen kapacitás mellett is igazán kis energiafelhasználású, de mégis 98 százalékos hatásfokkal tisztító berendezés, ami kis terheléseknél is folyamatosan képes üzemelni, avagy minden szempontból jó választásnak bizonyul.

A gép esetében a szennyvíz tisztítására a rekeszből álló betonmedencében történik. A rekeszek között a szennyvíz gravitációsan, mamutszivattyúk segítségével áramlik. Adott egy speciális processzoros vezérlőegység, ami a rendszer pillanatnyi állapotát folyamatosan figyelembe véve irányítja a folyamatokat. Látható tehát, hogy teljesen automatikus, hiszen a paraméterek változásának megfelelően vált üzemmódot. További előny, hogy nem kell figyelni rá, mivel az esetlegesen fellépő technológiai rendellenességekről azonnal riasztást ad, üzeneteket küld internet vagy okostelefon platformokra.

Előnyei között meg kell említeni azt is, hogy általa a szennyvízben nem lesznek elektromechanikus szerkezetek, ami által nő az üzembiztonság, így persze egyszerűbb a javítás is, de az is pozitívumként említendő meg, nagy az iszapkoncentrációja, illetve a berendezés távvezérelhető GSM és internet által is.