Info domain regisztráció az információs weboldalaknak

Az .info az egyetlen domain, amely az információkat jelöli és ezért kiváló választás mindenki számára, aki szenvedélyesen osztja meg az információkat az interneten keresztül.

Info domain regisztráció elérhető az awh.hu weboldalon, tehát látogasson el bátran hozzánk ha ön is tudni szeretné, hogy hogyan regisztrálhat .info domaint az interneten. Mivel az „információ” kifejezést több mint 30 nyelven ismerik, ez egy globálisan elismert kiterjesztés, amely valódi változást hozhat Önnek és vállalkozásának. Végül is a tudás hatalom. Hogyan használhatok .info domain nevet? A 2001-ben bevezetett első nagy gTLD-k egyikeként ez a bővítmény kiváló alternatívája a .com-nak az információalapú webhelyek számára. A felhasználók nemcsak azonnal láthatják, hogy a cím mire vonatkozik (pl. stpatricksday.info), de nincs korlátozás arra sem, hogy ki regisztrálhat .info domain neveket. Függetlenül attól, hogy blogot vagy saját vállalkozást vezet, az .info pontosan az a domain lehet, amelyre szüksége van gondolatainak vagy információinak megosztásához. A hét új domain név közül az info volt a legsikeresebb, 2008 áprilisában több mint 5,2 millió domain név szerepelt a nyilvántartásban.

Az Info egy korlátlan domain, ami azt jelenti, hogy bárki másodszintű domaint szerezhet bármilyen célra, hasonlóan a com, net és org domainekhez. Ez ellentétben áll az olyan TLD-kkel, mint az edu vagy a coop. Az Info az egyetlen legfelső szintű domain, amelyet kifejezetten korlátlan használatra hoztak létre és béreltek, bár számos más TLD de facto eredményezte ezt a helyzetet. Az Info körülbelül 37 nyelven jelent információt, és ez egy semleges név, tehát ideális szinte minden webhely számára. További információkért és a domain regisztrációs csomagjainkért nézzen be az awh.hu weboldalra.