Pénzszámoló gép nagyobb mennyiségű készpénz megszámlálására

A pénzszámoló gép számos esetben nagy hasznunkra lehet. Igen, még a hétköznapi emberek, vállalkozók is hasznát vehetik, nem csupán a bankok és kaszinók. A pénzszámoló gép alkalmazásával rengeteg időt és energiát lehet megspórolni.

Pénzszámláló gép nagy mértékben meg tudja könnyíteni a mindennapokat. Ha eddig lassan, egyesével, manuálisan számoltuk a bankjegyeket, akkor itt az ideje egy hatékonyabb módszerre váltani. A pénzszámoló gépek terén ma már hatalmas kínálat érhető el. Ráadásul nem szükséges üzletről-üzletre járni, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelőt, hiszen online is széleskörű kínálat érhető el. Például jó választás lehet az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló, mely igazán egyszerűen kezelhető és megbízható gép, így sokan kedvelik. Amellett, hogy megszámolja a behelyezett bankjegyek darabszámát, ezzel egyidőben a két különböző vizsgálati módszer segítségével is ellenőrzi valódiságukat. A mágneses és UV vizsgálati módszereknek köszönhetően az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló nagy pontossággal képes kiszűrni a hamis bankjegyeket is.

Abban az esetben, ha hamis bankjegyet észlel a pénzszámláló gép, akkor azonnal megáll és hangjelzéssel figyelmezteti a kezelőt. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló kezelői és ügyfél kijelzővel egyaránt rendelkezik, így mindkét fél egyszerre tudja ellenőrizni a számlálás folyamatát. A gép akár a szakadt bankjegyeket is képes érzékelni. Percenként ezer bankjegyet tud megszámolni, így a megbízhatóság mellett a gyorsaság is jellemzi. Eurót, dollárt és forint bankjegyeket is egyaránt tud számolni. Ha szeretne bővebb információkat megtudni az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló kapcsán, esetleg a teljes pénzszámláló gép kínálatot meg akarja tekinteni, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!