Így segítheti a duguláselhárítók munkáját!

A duguláselhárítás XXII. kerület területén felkészült szakemberekkel történik. A precizitás és a profi eszközök használata nagy előny, ám ezenfelül a megrendelők is sokat tehetnek azért, hogy a szakemberek munkája még hatékonyabb és gyorsabb legyen – ez mindkét fél érdeke.

[wp_ad_camp_1]

Amikor a duguláselhárítás XXII. kerület telefonszámát tárcsázza, célszerű minél több információt összegyűjtenie és megosztania a fennálló problémával kapcsolatban. Az egyik legfontosabb kérdés, hogy a dugulás hol jelentkezik, házon belül vagy kívül, valamint, hogy milyen épületről van szó – irodaház, panellakás, társasház.

A duguláselhárítás XXII. kerületben még könnyebb, ha olyan részletekről is beszámol a szakembereknek az egyeztetés során, hogy mikor észlelte először a lefolyó elzáródásának jeleit, a probléma mióta áll fenn, esetleg mikor súlyosbodott, valamint, hogy próbálkozott-e már házilagos megoldásokkal, vegyszerekkel. Az ingatlan megközelítését is megkönnyítheti, ha szabaddá teszi a bejáratot, illetve a használati tárgyakat a dugulás helyszínéről eltávolítja, hogy azok ne akadályozzák a munkavégzést. A duguláselhárítás XXII. kerületben így sokkal gyorsabban kivitelezhető.