Gyors segítség a dugulások ellen

Nem is kell, hogy az egész lakást elárassza a víz, egy dugulás már akkor is rettenetes tud lenni, ha a mosogatóban nem folyik le a víz, így lehetetlenné válik a főzés vagy ha a kádat nem lehet rendeltetésszerűen használni. Azonban a duguláselhárítás XXI. kerület bármely részén non-stop igénybe vehető, a profi segítség 2 órán belül megérkezik!

[wp_ad_camp_1]

Ha egy lefolyó elzáródik, a legfontosabb, hogy mielőbb cselekedjünk. A XXI. kerület valamennyi utcájában a lefolyótakarítás legrövidebb időn belül elérhető, így szükségtelen saját kezűleg próbálkozni, amíg nem érnek ki a szakemberek. Ha elodázzuk lefolyótisztítást, csőtörést, a lakás és a szomszédok eláztatását kockáztatjuk, ezt pedig senki sem szeretné. A lefolyótakarítók XXI. kerület utcáiban szakszerű segítséget nyújtanak, legyen szó a fürdőszoba vagy a konyha dugulásairól, de akkor is bizalommal fordulhat hozzájuk, ha a kertben ütötte fel a fejét a probléma.

Vegyszerekkel kísérletezni semmilyen esetben nem javasolt, hiszen ezek a készítmények a megelőzést, a kellemetlen szagok megszüntetését szolgálják elsősorban, a makacs elzáródásokkal szemben hatástalanok. A duguláselhárítás XXI. kerület területén éjjel-nappal hívható!