Gyógygomba rendelése online

A gyógygombákat (MM) makroszkopikus gombákként definiálhatjuk, amelyeket kivonatok vagy por formájában használnak több betegség megelőzésére, enyhítésére vagy gyógyítására és/vagy az egészséges étrend kiegyensúlyozására.

[wp_ad_camp_1]

Gyógygomba rendelhető a gyogyvarazs.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is ki szeretné próbálni a gyógygombákat. A Cordyceps egy gomba, amely egyes hernyókon él Kína magas hegyvidéki régióiban. A táplálékkiegészítők gyártói elegendő mennyiséget tudnak eladni a termékből, mert a kordicepsz a laboratóriumban szaporodik. A Cordycepszet köhögés, krónikus hörghurut, légzési rendellenességek, vesebetegségek, éjszakai vizelés, férfi szexuális problémák, vérszegénység, szabálytalan szívverés, magas koleszterinszint, májbetegségek, szédülés, gyengeség, fülzúgás, nem kívánt fogyás és ópiumfüggőség kezelésére alkalmazzák. Az immunrendszer erősítésére, a sportteljesítmény javítására, az öregedés hatásainak csökkentésére, a hosszabb élettartam elősegítésére és a májműködés javítására is használják a hepatitis B-ben szenvedőknél is. Vannak, akik serkentőként, tonikként és adaptogénként használják a cordycepszet, amely az energia növelésére, az állóképesség növelésére és a fáradtság csökkentésére szolgál.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a cordycepsz (CordyMax Cs-4) kombinációjának bevétele javítja az edzettséget a képzett férfi kerékpárosoknál. Korai kutatások azt mutatják, hogy a kordycepsz amikracinnal történő alkalmazása csökkentheti az idős embereknél a gyógyszer által okozott vesekárosodást. Asztma. Korai kutatások szerint egyedül a cordycepsz szedése csökkentheti az asztma tüneteit a felnőtteknél. Amennyiben még több részletet tudna meg a gyógygombákról, keressen fel minket a gyogyline.hu weboldalon.